Företaget

Atlings har även sedan starten 1947 fokuserat på egna produkter idag är vi en producent av Självcentrerande stödlager, som vi utvecklar, konstruerar, producerar, marknadsför och säljer runt om i hela världen.

Större ansvar

På Atling har vi utökat vårt ansvar för leveranskedjan genom att köpa gjutgods och smide samt leverera bearbetning och montering. Detta har blivit verklighet tack vare vårt breda nätverk av partners både i Europa och i Asien, som förvaltas av våra människor på marken.
Ett nära samarbete med våra leverantörer gör att vi kan säkerställa en stabil råvaruförsörjning som uppfyller de högsta kraven på kvalitet, miljömedvetenhet och kostnadseffektivitet. Genom att göra detta tar vi också ansvar för en större del av logistiken för att ytterligare förenkla vår kunds inköpsprocess.

Få hela bilden i vår katalog

Bläddra i vår katalog för att få hela utbudet av vårt erbjudande. Vi är en stark aktör inom vårt område och tillsammans med vår grupp täcker vi hela utbudet av kundbehov.
Utmana oss och vi kommer att bevisa det!

Historia

Atlings Maskinfabri AB startade sin verksamhet 1947 i Ockelbo. idag ägs Atlings av Inducore AB. Produktion bedrivs på två orter den största delen i Ockelbo samt även med fokus på svetsning i Alfta Bollnäs Verkstad Production AB.

Inducore maskinlista

Inducores målsättning är att ligga mycket långt framme tekniskt. Hög teknisk kompetens hos personalen och högt ställda interna kvalitetskrav utgör styrkan i företaget.

Ladda ner Inducores maskinlista nedan som PDF

Kontakta oss

Atling tillverkar metallprodukter som underleverantör i CNC-styrda maskiner. Företaget är beläget i Ockelbo.